Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren

In dit geval krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@angelomoretti.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via info@angelomoretti.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte, het gewicht en het leveradres van uw pakje. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. De leveringstermijn ligt per gewoonte tussen 6-8 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Gratis levering vanaf €60.

CONTACT

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Angelo Moretti
Tel: +32476777858
Mail: info@angelomoretti.be
De handelsnaam van ons bedrijf is: ANMOR LABELS
Onze domeinnaam is https://www.angelomoretti.be
Ons vestigingsadres:
Vestingstraat 13, bus 501
2018 ANTWERPEN, BELGIË
BTW: BE0676441178

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Binnen de garantie wil zeggen, dat onze producten niet gedragen zijn geweest. En dat enkel technische fouten onder garantie vallen.

Slijtage door dragen, of het product niet op de juiste manier te behandelen, vallen niet onder garantie.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten  bij ons kenbaar te maken door te mailen naar : info@angelomoretti.be. 

Wij proberen dan u klacht zo snel mogelijk te bekijken en te beoordelen.

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Bancontact/Maestro
– Mastercard
– Visa

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.